کیوی صادراتی ایران

میوه کیوی در نگاه صادراتی :

گیاه کیوی بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است. این گیاه در ابتدای قرن بیستم از چین به نیوزیلند برده شد و در آنجا به صورت تجاری کشت گردید. میوه کیوی شکلی شبیه تخم مرغ دارد که با پوست قهوه‌ای رنگ و پرزدار پوشیده شده و رنگ گوشت آن نیز سبز کم رنگ است. نام این میوه از نام پرنده ای کوچک و زیبا گرفته شده است . کیوی نام پرنده ای از پرندگان بومی نیوزیلند است. این پرنده بدنی کرکی و قهوه ای رنگ دارد و قادر بە پرواز نیست. این پرنده در فرهنگ و ادبیات کشور نیوزیلند بسیار مهم تلقی می گردد تا جایی کە تصویر آن حتی روی تمبرهای نیوزیلند نیز چاپ می گردد و از نمادهای این کشور محسوب می شود. این نام از دهه شصت میلادی به تدریج رایج گردیده‌است.

سالانه حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کیوی در جهان تولید می‌شود که ایتالیا با تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن اولین تولید‌کننده‌ و پس از آن نیوزیلند و شیلی به ترتیب دومین و سومین تولید‌ کننده‌ گان این میوه بوده و ایران نیز با تولید سالانه حدود ۲۰۰ هزار تن ، چهارمین تولید کننده کیوی در جهان به شمار می‌رود. بیش از ۸۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت کیوی در ایران است که با توجه به سازگاری درختان کیوی با اقلیم شمال کشور و همچنین بالا بودن میزان برداشت این محصول ، باغهای کیوی روز به روز در دو استان مازندران و گیلان روبه گسترش هستند و تولید سالانه این میوه نیز روند افزایشی دارد.

صادرات کیوی

 

استان مازندران با تولید سالانه بیش از ۱۱۰ هزار تن کیوی ، قطب تولید این میوه در کشور محسوب شده و پس از آن استان گیلان سالانه بیش از ۷۰ هزار تن کیوی تولید می‌کند که دومین استان تولیدکننده این محصول است. برداشت کیوی در ایران معمولا از اواسط آبان ماه آغاز می‌شود.

مشخصات کیوی خوب:

هنگام خرید این میوه نمونه‌ای از آن را در میان انگشتان خود قرار دهید و درصورتی که بر اثر فشار جزیی ، نرمی زیر دستان خود احساس کردید ، از خریدن آن صرف‌نظر نمایید. این میوه را می‌توانید در دمای اتاق نگهداری نموده و آن را به مدت چند روز ذخیره کنید. در زمان خرید، به اندازه میوه توجه نداشته باشید ، زیرا در میزان مواد مغذی موجود در آن تأثیری ندارد. تصور نکنید میوه درشت‌تر دارای مقدار بیشتری ماده مغذی است و ارزش تغذیه ای بیشتری دارد.

در چند ساله اخیر با ا افزایش سطح زیر کشت کیوی و در نتیجه حجم بالای برداشت , صادرات کیوی پیشرفت بسیار زیادی داشته و حجم انبوهی از صادرات میوه را به خود اختصاص داده است بطوریکه در حال حاضر ایران چهارمین کشور تولیدکننده و صادرکننده کیوی میباشد و این نشان از موقعیت و جایگاه بالای ما در این امر میباشد. باغات مناسب از لحاظ كيفيت و قيمت ، برداشت کیوی و سورت اولیه توسط کارگران ماهر ، در اختیار گذاشتن سبد و سردخانه های مناسب و انبار ، در اختیار گذاشتن امکانات حمل و نقل ، نظارت و سرکشی به موقع در تمامی مراحل جهت کاهش ضایعات ، سورتينگ و بسته بندي و ليبل زني ( با توجه به سلیقه و درخواست مشتری ).

مـحـصـولات دستچیده دامنه گسترده ای از محصولات و خدمات متفاوت را جهت عرضه در بازارهای داخلی و خارجی فراهم آورده است و همواره می کوشیم با هماهنگ کردن خود با شیوه های نوین تجاری خدماتی امن و آسوده را برای شما فراهم اوریم . با توجه به تجربه چندین ساله در امر خرید و فروش میوه جات و ارتباط حسنه و متقابل با میادین بار کشور های دیگر , آمادگی خود را جهت صادرات میوه های باغداران محترم  اعلام میداریم.

جایگاه ایران در تولید کیوی صادراتی 

در حال حاضر ایران با تولید سالیانه کیوی در حدود ۳۰۰ هزار تن توانسته لقب چهارمین تولید کننده کیوی در جهان را از آن خود کند و همین امر پتانسل بالایی را برای صادرات این محصول در اختیار تجار ایرانی قرار داده است.

بزرگترین صادر کننده کیوی ایران

 

 

 

لازم است پیش از صادرات بازار هدف را شناسایی کرده و سپس اقدام به فروش کیوی صادراتی نمایید. هر کشوری بنا به فرهنگ و آداب و رسوم و همچنین رژیم غذایی از رفتار های متنوعی تبعیت می کند، شما با یک جامعه شناختی ساده و یا همکاری با یکی از تاجران ایرانی مقیم کشور مقصد و یا بهره گیری از مشاوران دستچیده می توانید سیاست های بازار مورد نظر را شناسایی کرده و با تبلیغات خلاقانه ، محصول صادراتی خود را به تاجران خارجی معرفی نمایید و سپس وارد مرحله صادرات کیوی شوید.

اهمیت بسته بندی و تاثیر آن در خرید و فروش کیوی صادراتی چیست؟

کیوی صادراتی یکی از حساس ترین میوه هایی است که در صورت حمل و نقل نا صحیح و استفاده از بسته بندی ناکارآمد به سرعت از بین می رود. بنابراین بایستی از بسته بندی هایی استفاده شود که در عین حالی که در خور شان یک محصول ایرانی است و معرف کالای شماست بتواند کیوی صادراتی را تا رسیدن به مقصد سالم نگاه دارد. بسته بندی کیوی صادراتی باید به وسیله کارتن ها یا سبد هایی با کیفیت و مستحکم باشد. به گونه ای که تا زمان رسیدن بار به کشور مقصد کوچک ترین آسیب و گندیدگی و یا حتی آفتی محصول را تهدید نکند. همچنین این محصولات بایستی در محفظه های مناسب و یخچال های مخصوص حمل میوه ارسال شوند تا در صورت طولانی بودن مسیر ، کیوی های صادراتی خراب نشوند. کیوی صادراتی باید در کارتن یا سبد یک ردیفه با شانه ۳ تا ۴ کیلوگرم، در سبد دو ردیفه ۵-۸ کیلوگرم و در کارتن ۱/۵ تا ۲ کیلوگرم بدون شانه صادر گردند.

روش های ارسال کیوی صادراتی به کشور هایی چون هند یا روسیه 

برای صادرات کیوی به هند و یا صادرات کیوی به روسیه روش های مختلفی برای انتقال محصولات وجود دارد که می توان به روش های دریایی و هوایی اشاره داشت. عموما عمده محصولاتی نظیر صادرات کیوی به روسیه از طریق دریا صورت می گیرد و کانتینر های حاوی بار تا بندر این کشور ، کالا را حمل کرده و به خریدار تحویل می دهند. البته شرایط برای ارسال هوایی کیوی صادراتی نیز فراهم است که تنها در زمانی که خریدار تقاضای ارسال هوایی به منظور رسیدن زود تر محصول را داشته باشد و یا اینکه انتخاب این شیوه از نظر قیمتی تفاوت چندانی با صادرات زمینی نداشته باشد از آن استفاده می گردد.

کیوی مخصوص صادرات

تصور اینکه می توانید به راحتی بسته بندی طراحی نموده و از آن به منظور صادرات کیوی به هند استفاده کنید را نداشته باشید ، بلکه قوانین جدید بازرگانی ایران برای بسته بندی هر محصول کشاورزی وضع شده است که کیوی نیز از آن ها مستثنی نیست.

کیوی صادراتی  ترکیه 

ترکیه یکی از مهم ترین بازار های هدف برای صادرات کیوی ایران به شمار می رود و تعیین قیمت کیوی صادراتی در ترکیه پس از بسته بندی نهایی اعلام می گردد. شهر های مختلف استان گیلان به دلیل مجاورت با مرز آذربایجان ، موقعیت ویژه ای برای صادرات کیوی به ترکیه دارند. صادرات محصولات کشاورزی همچون کیوی ارز آوری مناسبی برای کشور دارد که نه تنها برای رونق اقتصادی مناسب بوده بلکه سبب اشتغال افراد زیادی در کشورمان خواهد بود. قیمت کیوی صادراتی در ترکیه به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله آن ها می توان به وزن ، نوع کیوی و بسته بندی به کار رفته برای محصول اشاره داشت.

بسته بندی مناسب و صنایع تبدیلی از جمله راه های جذب مخاطب و خریداران کیوی است که عموما کشاورزان از این موضوع ناراحت و گله مند هستند. نبود بسته بندی مناسب و ارسال بدون برچسب کیوی به ترکیه موجب شده است تا برخی از صادر کنندگان ترکی، کیوی ایرانی را خریداری نموده و با نام خود به سایر کشور ها داد و ستد کنند. شاید بتوان یکی از عوامل افت صادرات کیوی را این مسئله قلمداد کرد، بنابراین بهترین راه حل این است که این محصول را با بسته بندی مناسب و شکیل صادر نموده تا از بروز چنین اتفاقاتی که به نفع صادر کنندگان خارجی رقم می خورد جلوگیری نمود. در سال های اخیر تلاش های زیادی برای بسته بندی کیوی صادراتی صورت گرفته است تا با این کار زحمات زیاد کشاورزان ایرانی به هدر نرود ، از این رو این امر را می توان یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت کیوی در ترکیه دانست.

صادرات کیوی به هند

صادرات کیوی به هند 

کشور آسیایی هند نیز یکی دیگر از مهم ترین متقاضیان خرید کیوی صادراتی ایرانی به شمار می رود . بنابراین اگر قصد صادرات کیوی را دارید می توانید کشور هند را نیز مد نظر قرار دهید. شما برای صادرات کیوی به هند باید به بررسی تقاضا برای این میوه توجه کنید و با بررسی های لازم و تعیین خریداران واقعی ، اقدام به عقد قرارداد و صدور کالای درخواستی این کشور نمایید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که آب و هوای هندوستان گرم بوده و ممکن است در اثر سهل انگاری در امر حمل و نقل و بسته بندی کالا کیفیت میوه شما به شدت کاهش یافته و بعضا تا زمان رسیدن به مقصد خراب شود. بی شک هیچ تاجری تمایلی به خرید میوه گندیده ندارد و این نه تنها موجب ضرر و زیان شما می شود بلکه اعتبار محصول ایرانی را نزد کشور های خارجی زیر سوال خواهید برد. بنابراین تاکید به بسته بندی مناسب و صادرات کیوی در کانتینر ها و ماشین های دارای یخچال به جهت حفاظت از محصول امر مهمی در زمینه صادرات کیوی به هند تلقی می شود.

کیوی صادراتی ناب

اهمیت آگاهی از قیمت عمده فروشی کیوی در صادرات

کیوی صادراتی ایران وجهه خوبی در بازار های جهانی دارد و همین امر موجب گردیده تا رقبای قدرتمندی همچون ایتالیا و فرانسه از منظر صادرات کیوی به روسیه عقب بمانند و صادرات این محصول در روسیه با رونق خوبی مواجه گردد. شاید یکی از دلایل پر طرفدار بودن این میوه صادراتی ایرانی ، ظاهر آن باشد چرا که این محصول ظاهر و اندازه مناسب تری نسبت به نمونه های خارجی خود دارد اما برای اینکه قیمت پایین تری برای کیوی صادراتی پرداخت نمایید نباید اقدامات عجولانه ای انجام دهید .

نکاتی کلی در خصوص صادرات کیوی از ایران :

شاید داشتن اطلاعاتی جزئی در خصوص صادرات کیوی از ایران برای صادر کنندگان خالی از لطف نباشد به همین منظور در ادامه برخی از این نکات را در اختیار مخاطبان مقاله قرار داده ایم…

با وجود اینکه سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن کیوی در کشور ما ایران تولید می شود، سهم صادرات تقریبا نیمی از آن است البته لازم به ذکر است که در برخی سال ها به جهت شرایط اقلیمی خاص مانند سرما و برف بی ‌سابقه سبب نوسان تولید این محصول شده است. ایران با داشتن رتبه چهارم در تولید جهانی کیوی ، از نظر صادرات بعد از ایتالیا ، نیوزیلند ، شیلی ، بلژیک ، یونان ، هلند و فرانسه در رده هشتم جهان قرار گرفته است. این در حالیست که صادرات کیوی از ایران به دلیل وجود اختلاف زمان برداشت با نیم کره جنوبی، امکان عرضه در بسیاری از بازارهای اروپایی و آسیایی را دارا است. کیوی در کشور ما به عنوان یک محصول صنعتی شناخته می شود و به همین جهت بیشتر صادر کنندگان تمایل زیادی به صادرات این محصول سود آور دارند. از جمله مشتریان و خریداران پر و پا قرص کیوی صادراتی ایران می توان به کشور های قزاقستان ، کویت ، مالزی ، هند ، بحرین ، قبرس ، روسیه ، ترکیه ، سودان ،عراق ، عمان ، پاکستان ، عمان ،ایتالیا ، گرجستان ، آذربایجان اشاره داشت.

کیوی صادراتی خوش قیمت

روش های خرید و فروش کیوی صادراتی

کیوی صادراتی ایران از کیفیت بالایی برخوردار بوده به طوری که استان مازندران را به عنوان مهد تولید و فروش کیوی می دانند. عوامل گوناگونی مانند نور ، خاک ، حرارت ، آب و موقعیت در کیفیت درخت کیوی موثرند و باید به این نکته توجه کنید که هر یک از این موارد به تنهایی نمی تواند در کیفیت کیوی تولید شده تاثیر گذار باشد و برای داشتن کیوی با کیفیت در امر خرید و فروش کیوی صادراتی وجود همه موارد در کنار هم لازم است. شرایط آب و هوایی و رطوبت حاشیه خلیج فارس مکانی مناسب جهت کشت کیوی را فراهم آورده است. هم چنین کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل نداشتن تولید کیوی از متقاضیان کیوی صادراتی ایرانی به حساب می آیند که همین امر در رونق خرید و فروش کیوی صادراتی موثر است. کیوی هایوارد در عرصه جهانی طرفداران زیادی داشته و معمولا سفارش آن در مقادیر بالا صورت می گیرد. کیفیت کیوی هایوارد تولید شده در مناطق شمالی به گونه ای بوده که بسیاری از رقبا را در امر صادرات کیوی در بازار جهانی کنار زده است. تالش به عنوان یکی از شهر های صادر کننده کیوی به کشور های مختلف هم چون عمان ، روسیه ، ترکیه و دبی به شمار می رود. همه محصولات تولید شده در باغ های کیوی برای صادرات به کشور های دیگر مناسب نیستند و تنها بخشی از آن که از کیفیت بالایی برخوردار است به کشور های دیگر ارسال می شود.  کیفیت نقش به سزایی را درقیمت کیوی ایفا می کند که در خرید و فروش کیوی صادراتی نیز تاثیر گذار بوده و قیمت کیوی توسط کارشناسان ارزیابی می شود. علاوه بر کیفیت موارد دیگری مانند اندازه ، بسته بندی ، نوع ، زمان و نوع سورت در قیمت کیوی تاثیر دارد. خرید و فروش کیوی صادراتی به روش های گوناگونی صورت می گیرد. برای مثال عده ای از تجار کیوی را بر روی درخت و پیش از برداشت خریداری می کنند. با توجه به اینکه کیوی های موجود بر درخت همه از کیفیت یکسانی برخوردار نیستند و گاها تعدادی از آن ها درشت تر یا ریز ترند و یا زودتر رسیده اند از آن ها برای مصارف مختلفی مانند تهیه مربا ، آبمیوه و سایر موارد دیگر استفاده می شود و تنها کیوی درشت و با کیفیت را جهت صادرات بسته بندی می کنند.

بنا به آب و هوا ، فصل و زمان برداشت کیوی متفاوت بوده ولی صادرکنندگان می توانند از اوایل پاییز تا اواخر آن اقدام به خرید این محصول کنند. برخی از انواع کیوی پس از اینکه کامل می رسند هم چنان سفت هستند که به دلیل سفت بودن گزینه مناسب برای صادرات به حساب می آیند. زیرا در طی فرایند حمل و نقل خراب نخواهند شد. هم چنین این محصول به دلیل سفت بودن گزینه مناسبی برای خرید و فروش کیوی صادراتی به حساب می آیند و مشتریان استقبال بیشتری از آن می کنند.

خرید و فروش و صادرات کیوی در بازارهای بین المللی طبق آماری که در سال ۲۰۱۸ ثبت شده است ، ارزشی حدود ۳ میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است. این میزان مبادله برای صادرات کیوی از سال ۲۰۱۴ از میزان حدود ۲ میلیارد دلار به این مقدار، حدود ۱۲/۵ درصد افزایش داشته است. رشد ۱۲ درصدی برای صادرات کیوی از سال ۲۰۱۷ تا سال ۲۰۱۸ نشان دهنده افزایش ۳۴ درصدی در قیمت کیوی صادراتی می باشد. مشابه با فرایند صادرات انواع میوه، عوامل مختلفی ، قیمت کیوی صادراتی را تحت تاثیر قرار می‌دهند. میزان عرضه و تقاضای این میوه در بازارهای جهانی و تغییرات قیمت ارز، دو عامل مهم هستند که بر قیمت کیوی صادراتی در بازارهای جهانی تاثیر می گذارند. از میان برترین تولید کنندگان و صادر کنندگان کیوی طبق آماری که در سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده است ، مهم ترین کشورهای صادر کننده کیوی متعلق به کشورهای حوزه اقیانوسیه به ویژه کشور نیوزیلند است. بالاترین ارزش کیوی صادراتی در سال ۲۰۱۸ با محموله ای به ارزش حدود ۱/۵ میلیارد دلار در کل جهان به کشور حوزه اقیانوسیه اختصاص داشته است. این رقم معادل تقریباً نیمی از صادرات کیوی جهان می باشد. دومین جایگاه صادرات کیوی در بازارهای بین المللی با سهم حدود ۳۸ درصد متعلق به کشور های اروپایی است. سهم حضور در بازارهای جهانی برای خرید و فروش کیوی صادراتی برای کشورهای آمریکای لاتین به جز مکزیک، حدود ۷ درصد و برای کشورهای آسیایی حدود ۴ درصد است. سهم کشورهای آمریکای شمالی از صادرات کیوی تقریباً ۱ درصد و کشورهای آفریقایی حدود ۰/۱ درصد می باشد.

کیوی

با نگاه اجمالی بر آمار و ارقامی که در خصوص سهم کشورهای جهان در صادرات کیوی معرفی شده است می توان نتیجه گرفت که این میوه محصول کشورهای گرمسیری با آب و هوای اقیانوسی و قاره ای می باشد. به همین دلیل است که کشورهای حوزه اقیانوسیه بهترین مرکز برای کشت و کار کیوی صادراتی می باشند.

رتبه بندی برترین کشورهای صادر کننده کیوی در جهان

طبق آماری که در سال ۲۰۱۸ برای صادرات کیوی معرفی شده است، ۱۵ کشور در جهان بیشترین ارزش دلار را از صادرات کیوی به دست آورده‌اند.

طبق این رتبه بندی، اسامی کشورها به صورت زیر معرفی می شود:

• کشور نیوزیلند با سهمی حدود ۵۰ درصد

• کشور ایتالیا با سهمی حدود ۱۷ درصد

• کشور بلژیک با سهمی حدود ۱۰ درصد

• کشور شیلی با سهمی حدود ۷ درصد

• کشور یونان با سهمی حدود ۲۵ درصد

• کشور ایران با سهمی حدود ۳ درصد

• کشور هلند با سهمی حدود ۲/۵ درصد

• کشور اسپانیا با سهم ۱ درصد

• کشور فرانسه با سهم ۱ درصد

• کشور آمریکا با سهمی حدود ۰/۹ درصد

• کشور پرتغال با سهمی حدود ۰/۸ درصد

• کشور آلمان با سهمی حدود ۰/۷ درصد

• هنگ کنگ با سهمی حدود ۰/۶ درصد

• کشور چین با سهمی حدود ۰/۳ درصد

• کشور لیتوانی با سهمی حدود ۰/۲ درصد

طبق آماری که در رتبه بندی فوق ارائه شده است برخی از کشورها با رشد سریع نسبت به سال ۲۰۱۴ در صادرات کیوی مواجه بوده‌اند.

به طور مثال هنگ کنگ بیشتر از ۱۹۷ درصد رشد مثبت داشته است این مقدار برای چین بیشتر از ۱۱۱ درصد، برای کشور ایران بیشتر از ۱۰۳ درصد، برای کشور نیوزیلند بیشتر از ۸۲ درصد و برای کشور هلند بیشتر از ۴۳ درصد بوده است.

بر همین اساس، تعداد ۵ کشور با رشد منفی در صادرات کیوی مواجه بوده اند. کشور لیتوانی ۶۵ درصد رشد منفی داشته است؛ این مقدار برای کشور فرانسه، ۴۰ درصد، برای کشور ایتالیا ۱۲ درصد، برای کشور آلمان حدود ۱۱درصد و برای آمریکا حدود ۳/۵درصد با رشد منفی ثبت شده است.

صادرات کیوی به عراق

 

دما و شرایط نگهداری کیوی:

بهترین دمای نگهداری میوه کیوی ۰°C است که در این دما با رعایت نکاتی، می توان کیوی را تا مدت شش ماه نگهداری کرد. کیوی از میوه هایی است که بعد از برداشت ، فرآیند رسیدن و شیرین شدن را ادامه می دهد. رسیدن میوه کیوی در مجاورت گاز اتیلن تسریع خواهد شد ، لذا هرگز این میوه را کنار سیب ، گلابی ، موز و سیب زمینی قرار ندهید ، زیرا از این میوه‌ها گاز اتیلن متصاعد می‌شود . اگر کیوی شما نارس وسفت است کافیست یک عدد سیب یا موز رسیده کنار کیوی ها قرار دهید وانها را داخل ظرفی ریخته ودر یخچال قرار دهید، تا فرآیند رسیدن این میوه تسریع شود.

خواص کیوی:

کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال ، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است. همچنین دانه‌های سیاه موجود در آن حاوی ویتامین D هستند . کیوی همچنین دارای ویتامین آ و ویتامین‌های گروه ب می‌باشد . کیوی از میوه‌های بسیار کم کالری است . در ۱۰۰ گرم کیوی ۴۷ کالری وجود دارد که از جهت میزان کالری هم ردیف میوه هایی مانند زردآلو و نارنگی است. مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی نیز برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ها و بیمارهای قلبی را کاهش می‌دهد. همچنین دارای مس، آهن و فسفر است. کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و درصد کالری بسیار پایینی دارد، از این رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد. از مهم‌ترین خواص کیوی می‌توان به خاصیت ضد یبوست آن به دلیل وجود فیبر فراوان در آن اشاره کرد. از طرف دیگر ، ویتامین ث فراوان موجود در کیوی در کنار سایر املاح آن ، باعث شده که کیوی را به عنوان یکی از میوه‌های بسیار مغذی و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های سودمند برای بدن بشناسیم. از آنجا که در این میوه بخش عمده ویتامین ای، در پوست آن وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که اگر به این میوه یا پوست آن حساسیت ندارید، آن را به خوبی شسته و با پوست میل نمایید.

گروه بازرگانی دست چیده  با استفاده از آخرین روش های جدید پس ازبرداشت کیوی و همچنین به کارگیری کارگران ماهر و آموزش دیده در محیطی کاملا بهداشتی و مطابق با الزامات روز جهانی ، اقدام به سورت و بسته بندی کیوی می نماید . این شرکت با بهره گیری از متخصصین کشاورزی ، نسبت به کنترل کیفی میوه کیوی صادراتی خود با برند دستچیده اقدام نموده تا کلیه نیازهای مصرف کننده نهایی را به منظور دسترسی به میوه سالم فراهم نماید.

بازارهای عمده صادراتی کیوی دستچیده ، کشورهای روسیه و هندوستان می باشند. باغداران کیوی و مشتریان محترم می توانند درخواست خود را به واحد بازرگانی دستچیده ارسال دارند و از مشاوره فنی متخصصین شرکت استفاده نمایند.